Nieuws | 25 november 2022
Help mee! Kerstkaartenactie Oekraïne

Stichting Oekraïne Projecten (SOP) Hattem bezorgt sinds 2008 de kerst­kaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.

Elk jaar is het weer een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project Noodhulp aan Oekraine en bespaart uzelf bijna de HELFT aan porto kosten. U betaalt bij ons slechts 50 cent per kaart in plaats van een decemberze­gel van PostNL van 91 cent.  

Bovendien komt de opbrengst ge­heel ten goede aan ons project Noodhulp aan Oekraine. Met het geld geven wij voedselpakketten, kleding en hout aan een tal van mensen die getroffen zijn door de oorlog. 

Vanaf maandag 12 december tot en met donderdag 22 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem. Vanaf vrijdag 23 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Doneer! U kunt uw gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van 'Gift Noodhulp’ of u kunt gebruik maken van de QR code op de flyer of elders op onze website.

Wij hopen ook dit jaar weer op een geslaagde actie. Help ons mee!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.