Contactformulier gebruiken

Stichting Oekraïne Projecten

Secretaris Jacob-Jan Smallenbroek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportlaan 25
8084 VA Het Harde

Penningmeester Johannes Kroes
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rekeningnummer NL03RABO032.57.74.889
 

Actuele vacatures:
Penningmeester

 

Meest gestelde vragen (FAQ)

Vraag: Heeft de stichting een ANBI status?
Antwoord: Stichting Oekraïne Projecten is geregistreerd als ‘algemeen nut beogende instelling’, kortweg ANBI. Dankzij deze ANBI-status zijn giften aan de stichting aftrekbaar in uw aangifte inkomstenbelasting.

Vraag: Wat is het beloningsbeleid van de stichting?
Antwoord: De leden van het bestuur verrichten hun werkzaamheden om niet. Ook zijn wij terughoudend inzake onkostenvergoeding en vacatievergoeding. In bepaalde gevallen maken wij gebruik van de mogelijkheid ‘Vrijwilligersvergoeding en giften’. Wilt u hier meer over weten, mail dan de penningmeester.

Vraag: Als ik een donatie doe via jullie website, klopt het dat ik dan een ander rekeningnummer zie dan dat op jullie website staat?
Antwoord: Dit klopt. Deze transacties gaan via onze IDEAL partner Mollie. Het geld wordt eerst op hun rekening "geparkeerd" en vervolgens periodiek overgemaakt op onze SOP rekening. 

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.