Oekraïne projectenWil je de stichting meehelpen met helpen, dan kan dat op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld het gebedspunt lager op deze pagina opnemen in je gebed.

Stichting Oekraïne Projecten is afhankelijk van de financiële steun van zowel particulieren als het bedrijfsleven. Je kunt een financiële bijdrage doen via de doneerknop, optioneel onder vermelding van het project dat je graag wilt steunen. Wil je de stichting bedrijfsmating sponsoren neem dan contact op met de penningmeester

Als je geïntresseerd bent om betrokken te raken bij één van de toekomstige werkreizen naar de Oekraïne, neem dan contact op met de secretaris

Liever praktisch bezig dan op zendingsreis? Wij zijn op zoek naar 4 enthousiaste personen die graag praktisch de handen uit de mouwen steken voor straatkinderenproject “Het Arendsnest” in Oekraïne.

Wat ga je doen?

Inventariseren
Met het bestuur in Oekraïne overleggen wat er nodig is, in het engels per mail.

Inzamelen
In het najaar een goedereninzamelactie houden. Denk aan kleding, creatieve materialen, nonfood cadeautjes voor het samenstellen van kerstpakketten enz.

Sorteren
Kleding apart van andere goederen, kerstpaketten samenstellen rekening houdend met de gezinssamenstelling.

Inpakken
Alles transport-klaar maken voor verzending bij voorkeur in het voorjaar.

Meer informatie over het Arendsnest in Beregowo vindt je op de projecten pagina van deze site. Meer informatie over de exacte gang van zaken van de inzamelingen tot nu toe is via de secretaris beschikbaar.

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je gebed voor de school op het zigeunerkamp in Pavshyno. Bid dat de lokale Oekraïnse overheid deze school als officiële school gaat erkennen. Bij een officiële school kunnen de leerlingen doorstromen en komen er gecertificeerde, door de overheid betaalde leerkrachten voor de klas.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.