Oekraïne projectenWil je de stichting meehelpen met helpen, dan kan dat op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld het gebedspunt lager op deze pagina opnemen in je gebed.

Stichting Oekraïne Projecten is afhankelijk van de financiële steun van zowel particulieren als het bedrijfsleven. Je kunt een financiële bijdrage doen via de doneerknop, optioneel onder vermelding van het project dat je graag wilt steunen. Wil je de stichting bedrijfsmating sponsoren neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je geïntresseerd bent om betrokken te raken bij één van de toekomstige werkreizen naar de Oekraïne, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Actueel: Winterhulpactie!

U heeft mogelijk interesse in het organiseren van een inzamelingsactie voor winterhulp in Oekraïne vanuit uw kerk of organisatie. We willen u daar graag bij ondersteunen.

Naast de winterhulpactie in Hattem en Assen, waar we al langer actief zijn, bieden we onze ervaring en logistiek netwerk in Oekraïne ook aan andere kerken en andere organisaties aan die graag bij willen dragen.

Onze vrijwilligers zorgen voor die plaatsen voor op maat gemaakt promotiemateriaal (flyers). Het enige wat u dan moet doen is een eigen inzamelingsactie houden. U kunt dan daarna de ingezamelde goederen voor uiterlijk medio november naar de inzamelingslocatie in Hattem brengen.

Als u dat voor deze datum doet, zijn we in staat de ingezamelde spullen te selecteren en gereed te maken voor transport. Het stelt ons in staat het transport naar Oekraïne dan nog voor de kerst mogelijk te maken. Wij regelen dan het vervoer van de noodhulp vanuit Nederland naar Oekraïne en in het land zelf.

Als u ons een mail stuurt met:

  • Naam organisatie
  • Inzamelingslocatie
  • Datum en tijdstip

Dan maken onze vrijwilligers op maat flyers voor u. U vindt hier (link/afbeelding) een dummy opzet van die flyer.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.