Oekraïne projectenWil je de stichting meehelpen met helpen, dan kan dat op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld het gebedspunt lager op deze pagina opnemen in je gebed.

Stichting Oekraïne Projecten is afhankelijk van de financiële steun van zowel particulieren als het bedrijfsleven. Je kunt een financiële bijdrage doen via de doneerknop, optioneel onder vermelding van het project dat je graag wilt steunen. Wil je de stichting bedrijfsmating sponsoren neem dan contact op met de penningmeester

Als je geïntresseerd bent om betrokken te raken bij één van de toekomstige werkreizen naar de Oekraïne, neem dan contact op met de secretaris

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden. 

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.