Oekraïne projectenWil je de stichting meehelpen met helpen, dan kan dat op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld het gebedspunt lager op deze pagina opnemen in je gebed.

Stichting Oekraïne Projecten is afhankelijk van de financiële steun van zowel particulieren als het bedrijfsleven. Je kunt een financiële bijdrage doen via de doneerknop, optioneel onder vermelding van het project dat je graag wilt steunen. Wil je de stichting bedrijfsmating sponsoren neem dan contact op met de penningmeester

Als je geïntresseerd bent om betrokken te raken bij één van de toekomstige werkreizen naar de Oekraïne, neem dan contact op met de secretaris

Liever praktisch bezig dan op zendingsreis? Wij zijn op zoek naar 4 enthousiaste personen die graag praktisch de handen uit de mouwen steken voor straatkinderenproject “Het Arendsnest” in Oekraïne.

Wat ga je doen?

Inventariseren
Met het bestuur in Oekraïne overleggen wat er nodig is, in het engels per mail.

Inzamelen
In het najaar een goedereninzamelactie houden. Denk aan kleding, creatieve materialen, nonfood cadeautjes voor het samenstellen van kerstpakketten enz.

Sorteren
Kleding apart van andere goederen, kerstpaketten samenstellen rekening houdend met de gezinssamenstelling.

Inpakken
Alles transport-klaar maken voor verzending bij voorkeur in het voorjaar.

Meer informatie over het Arendsnest in Beregowo vindt je op de projecten pagina van deze site. Meer informatie over de exacte gang van zaken van de inzamelingen tot nu toe is via de secretaris beschikbaar.

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.