Winterhulpactie voor Oekraïne

Het moet nog winter worden en door de oorlog is er nu al grote nood onder de bevolking in Oekraïne. Het ontbreekt ze aan de meest basale middelen.

Via onze contacten bij lokale kerken ontvangen we verontrustende berichten. De voorraden en noodhulp van de afgelopen maanden zijn op. Er zijn grote zorgen over de meest kwetsbare groepen mensen. De verwoestende oorlog heeft ze beroofd van kleding, slaapplekken en voedsel.

Stichting Oekraïne Projecten werkt al ruim 25 jaar samen met lokale kerken in Oekraïne en heeft aldaar innige contacten opgebouwd. Via een eigen logistiek netwerk leveren we zo samen voor en achter het front de noodhulp waar dat meest nodig is zoals aan kinderen en ouderen.

Met uw hulp zorgen we dat er voor kerst noodhulp aankomt bij de meest kwetsbaren!

 

Winterrantsoen

Klik hier en doneer eenvoudig 20,- euro. Zo helpt u een Oekraïens gezin aan een winterrantsoen voor een maand. Het winterrantsoen bestaat uit lokaal aangekochte voedsel, zoals aardappelen, meel, pasta, rijst, zonnebloemolie, wortelen, jam en noten.

Of scan de QR code:
QR code Winterhulpactie

Stichting Oekraïne Projecten heeft de ANBI-status

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden. 

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.