In oktober heeft werkgroep Assen met een groep van 29 vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken in Barkasovo. Dit keer zijn drie bouwprojecten uitgevoerd.

Zo is de vloer in de kerk vervangen, is de groep in het badhuis verder gegaan met het betegelen van de vloeren en wanden en is er samen met de zigeuners een betonpad aangelegd.

Naast de bouwwerkzaamheden heeft deze enthousiaste groep elke morgen een kinderprogramma verzorgd voor de zigeunerkinderen. Hierbij werd een Bijbelverhaal verteld, en zongen ze samen Hongaarse en Nederlandse liedjes, werd er geknutseld met de kinderen en werden er spelletjes gespeeld.

Op de laatste ochtend is aan 135 kinderen een tasje gevuld met tandpasta, tandenborstel, zeep, knuffel en kleurboekje meegegeven. De vulling van deze tasjes is bij elkaar gebracht door een grote groep mensen uit Nederland.

De (werk)groep kijkt terug op een mooie en gezegende week en ze kijken alweer uit naar de volgende reis. Zie voor meer informatie de eigen website van werkgoep Assen

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.