Nieuws | 06 november 2017
Assen opnieuw naar Barkasovo

In oktober heeft werkgroep Assen met een groep van 29 vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken in Barkasovo. Dit keer zijn drie bouwprojecten uitgevoerd.

Zo is de vloer in de kerk vervangen, is de groep in het badhuis verder gegaan met het betegelen van de vloeren en wanden en is er samen met de zigeuners een betonpad aangelegd.

Naast de bouwwerkzaamheden heeft deze enthousiaste groep elke morgen een kinderprogramma verzorgd voor de zigeunerkinderen. Hierbij werd een Bijbelverhaal verteld, en zongen ze samen Hongaarse en Nederlandse liedjes, werd er geknutseld met de kinderen en werden er spelletjes gespeeld.

Op de laatste ochtend is aan 135 kinderen een tasje gevuld met tandpasta, tandenborstel, zeep, knuffel en kleurboekje meegegeven. De vulling van deze tasjes is bij elkaar gebracht door een grote groep mensen uit Nederland.

De (werk)groep kijkt terug op een mooie en gezegende week en ze kijken alweer uit naar de volgende reis. Zie voor meer informatie de eigen website van werkgoep Assen

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.