Deelnemers van de Summer Challenge Ukraïne 2017 uit Hattem en Zwolle hebben in de Oekraïne wedstrijdshirtjes van PEC Zwolle uitgedeeld aan meer dan honderd kinderen die wel een steuntje in hun rug kunnen gebruiken.

Dit gebeurde tijdens een project afgelopen augustus waarin jonge kinderen in een lastige thuissituatie in het zonnetje werden gezet. In deze week werden kinderen die arm zijn of die zich in een vervelende leefomgeving bevinden door een Nederlands projectteam en twaalf Oekraïense en Hongaarse leiders getrakteerd op een week vol spelletjes en andere leuke activiteiten.

In Oekraïne hebben veel kinderen het thuis niet makkelijk. Helaas is de situatie zo dat lang niet alle kinderen een veilig thuis hebben. Zij wonen bij hun alcohol­verslaafde moeder, slechte vrienden of een moeder die prostituee is. Ze leven weliswaar niet 24 uur per dag op straat, maar hebben evenmin een thuis. Straatkinderenopvang Het Arendsnest in Beregowo probeert wel een veilig thuis te bieden.

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.