Met enkele veranderingen in de bezetting van het bestuur de laatste jaren is dit jaar ook besloten de website van de stichting een frisse nieuwe uitstraling te geven.

De afgelopen maanden is gewerkt aan een volledig nieuwe website en beeldmerk. De belangrijke elementen in het oude logo zijn opnieuw gebruikt en zullen de kenners herkennen.

De kruiwagen die staat voor de handen uit de mouwen steken, passend bij het karakter van de werkreizen die al jarenlang georganiseerd worden, en het Ichtus visje die staat voor Jezus en tot uitdrukking komt in de verbreiding van het evangelie in de Oekraïne.

Via de nieuwe website hopen wij u met nieuw elan regelmatig nieuws te brengen van onze activiteiten en belevenissen in de Oekraïne en de voortgang van de belangrijke projecten die met uw steun worden uitgevoerd.

Neem alstublieft de moeite even een kijkje te nemen op www.oekraine-projecten.nl en meldt u (opnieuw) aan voor de nieuwsbrief om in contact te blijven met de stichting. De nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door Inxpact (Jip Jonker) en BlauMaschine (Carlijn Seves).

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.