Nieuws | 23 oktober 2017
Volledig nieuwe website en logo

Met enkele veranderingen in de bezetting van het bestuur de laatste jaren is dit jaar ook besloten de website van de stichting een frisse nieuwe uitstraling te geven.

De afgelopen maanden is gewerkt aan een volledig nieuwe website en beeldmerk. De belangrijke elementen in het oude logo zijn opnieuw gebruikt en zullen de kenners herkennen.

De kruiwagen die staat voor de handen uit de mouwen steken, passend bij het karakter van de werkreizen die al jarenlang georganiseerd worden, en het Ichtus visje die staat voor Jezus en tot uitdrukking komt in de verbreiding van het evangelie in de Oekraïne.

Via de nieuwe website hopen wij u met nieuw elan regelmatig nieuws te brengen van onze activiteiten en belevenissen in de Oekraïne en de voortgang van de belangrijke projecten die met uw steun worden uitgevoerd.

Neem alstublieft de moeite even een kijkje te nemen op www.oekraine-projecten.nl en meldt u (opnieuw) aan voor de nieuwsbrief om in contact te blijven met de stichting. De nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door Inxpact (Jip Jonker) en BlauMaschine (Carlijn Seves).

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.