Nieuws | 09 april 2018
Veiling werkgroep Winsum

Op 27 april wil de werkgroep uit Winsum weer afreizen naar Oekraïne. We hebben er al ontzettend veel zin in. Er zijn al een aantal acties geweest of gaande, en we willen jullie bedanken voor jullie mooie bijdrage.

Komende zaterdag zal de laatste grote actie plaatsvinden. We zullen een veiling houden en hebben al mooie spullen verzameld waar ook de ondernemers in en om Winsum hard aan meegewerkt hebben. Toch kunnen er nog een aantal veiling items bij.

Weet of ben jij iemand die iets goed kan en iets voor een ander wil betekenen in dienst of product? Geeft dit dan door aan De Oekraïne gkv de poort Winsum. Natuurlijk is ook iedereen van harte uitgenodigd om te komen. De veiling vindt plaats aankomende zaterdag om 20:00 uur op het erf bij garage Boersma (Lombok 11, Winsum).

Wij hopen u te zien en het samen tot een groot succes te maken!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.