Op 27 april wil de werkgroep uit Winsum weer afreizen naar Oekraïne. We hebben er al ontzettend veel zin in. Er zijn al een aantal acties geweest of gaande, en we willen jullie bedanken voor jullie mooie bijdrage.

Komende zaterdag zal de laatste grote actie plaatsvinden. We zullen een veiling houden en hebben al mooie spullen verzameld waar ook de ondernemers in en om Winsum hard aan meegewerkt hebben. Toch kunnen er nog een aantal veiling items bij.

Weet of ben jij iemand die iets goed kan en iets voor een ander wil betekenen in dienst of product? Geeft dit dan door aan De Oekraïne gkv de poort Winsum. Natuurlijk is ook iedereen van harte uitgenodigd om te komen. De veiling vindt plaats aankomende zaterdag om 20:00 uur op het erf bij garage Boersma (Lombok 11, Winsum).

Wij hopen u te zien en het samen tot een groot succes te maken!

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.