Nieuws | 02 april 2022
Update vanuit Oekraine

Wat is er veel werk verzet de afgelopen week! Door onze vrijwilligers die in Oekraïne waren om te helpen, maar ook door onze contactpersoon en de lokale bevolking.

Er is voedsel uitgedeeld in diverse zigeunerkampen wat erg dankbaar ontvangen is. Ook is een transport ingeladen met kleding, voedsel, matrassen, medicijnen etc. wat vervolgens vertrokken is naar het front in Kiev. Hiervan zijn ook spullen gegaan naar vluchtelingen in de buurt van Kiev. Meteen dezelfde dag kwam er al bericht dat het transport goed aangekomen was. 
Verder is de opslagruimte netjes opgeruimd en georganiseerd en zijn er meubels gebracht naar verschillende locaties. We zijn dankbaar dat onze vrijwilligers dit hebben mogen doen en dat de reizen tot nu toe voorspoedig zijn verlopen.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.