Nieuws | 02 juli 2022
Transport naar Oekraine

Vanmorgen, zaterdag 2 juli, is vanuit SOP een voedseltransport naar Oekraïne vertrokken. In dit transport zit 14.284 kg voedsel, 5.500 kg kleding en 1.700 kg verzorging en overige artikelen. Onze Oekraïense contactpersoon draagt zorg voor nadere verspreiding van deze goederen in het land. Een deel van de goederen gaat naar het front.

Wij willen alle vrijwilligers bedanken die dit transport mogelijk hebben gemaakt, in de vorm van tijd en financiële bijdrage. In het bijzonder willen wij VDB uit Lunteren bedanken. De chauffeurs rijden vanuit VDB namelijk vrijwillig.

Gebed, vrijwilligers en financiële steun blijft nodig. Wilt u hieraan bijdragen? Dit kan online als u onderaan naar de homepagina van deze website gaat. Een maltje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.