HATTEM – Ook dit jaar verzorgt Stichting Oekraïne Projecten de jaarlijkse en inmiddels zeer bekende kerstkaartenactie binnen de gemeente Hattem. Via deze actie laat u uw kerstkaarten bezorgen voor slechts € 0,45 per kaart in plaats van met een kerstzegel van PostNL. U maakt iemand blij met een kerstgroet en u steunt het goede doel, want de gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Arendsnest’ in Oekraïne.

De huidige situatie in Oekraïne is zorgwekkend te noemen. Dit mede vanwege Covid-19. De zorg, maar zelfs ook de mondkapjes, zijn onbetaalbaar voor velen. Desondanks gaat het werk van ons project Arendsnest zo goed mogelijk door. Geprobeerd wordt om de dagopvang, naschoolse opvang en de 24-uurs opvang door te laten gaan. Het Arendsnest biedt de kinderen zo een veilig en warm “thuis”, ook al is het iedere dag voor even. Door een kerstkaart voor inwoners van de gemeente Hattem via deze actie te versturen, zorgt u er mede voor dat het project door kan blijven gaan. Tegelijkertijd levert iedere kaart € 0,20 extra op door de sponsoren KRC | Van Elderen accountants en ECHT Advocatuur.

Dit jaar kunt u uw kaarten inleveren vanaf zaterdag 12 december tot en met maandag 21 december bij:

  • Evangelische Boekhandel 'De Fontein' aan de Kerkstraat 32 te Hattem.

Vanaf dinsdag 22 december zullen de ingeleverde kerstkaarten worden bezorgd.

Verstuurt u binnen de gemeente Hattem bijvoorbeeld nieuwsbrieven? Ook die kunnen worden ingeleverd, zolang de ontvangers binnen de gemeente Hattem woonachtig zijn.

Steunt u het project liever met een gift? Dit kan door uw gift over te maken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van 'Arendsnest kerst'.

Meer informatie:

http://www.oekraine-projecten.nl/

https://www.oekraine-projecten.nl/projecten/arendsnest

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.