Nieuws | 08 januari 2018
Speculaaskoeken Winterfair 2018

Onze bakker Spannenberg gaat voor Barkasovo speculaaskoeken maken. De prijs is €4,50 per stuk. De opbrengst gaat naar het zigeunerkamp Barkasovo.

Met de opbrengst kunnen wij de kosten voor scholing en eten voor de kinderen betalen.

Door opgave van naam, adres en gewenst aantal koeken op één van de opgaveformulieren in Hattem of Zwolle kunt u deze lekkernij bemachtigen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor actuele locaties en evt. andere bestelmogelijkheden.

De koeken kunnen worden opgehaald op zaterdag 20 januari 2018.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.