Middels een film en foto’s en live verslag wordt komende zondag 8 oktober verslag gedaan van de hulpreis naar Oekraïne. De groep jongeren die (namens Stichting Oekraïne projecten) deze zomer naar Oekraïne is geweest wil de belevenissen graag met u delen.

De reis had alles in zich in de kernwoorden die Ramses Shaffy als titel voor zijn lied had “zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder”. Alle deelnemers zullen de reis nooit meer vergeten. Meer is te lezen op de facebook pagina Oekraine2017.

Graag nodigen wij alle belangstellenden uit om te horen en te zien wat er gedaan is. De presentatie wordt gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Van Galenstraat 1 in Hattem. De inloop is om 11.00 uur waarna om 11.30 uur de presentatie begint die rond 12.30 zal eindigen.

Nog éénmaal willen wij de sponsoren en stichtingen en kerken noemen die deze reis mede mogelijk hebben gemaakt: KRC van Elderen, Bonsink Aqua Service, Lankman ICT, Echt Advocatuur, Van der Weerd Kampen, Schaverij Eikelboom, Dekker Fietsen, De Hollandse Professional, Facet Trainingen, Kota Radja, Quaestor Bedrijfsadvies, Veltkamp Tweewielers, Houtbewerking Van Raalte, Berends en Slump, BCA 28, Bultman-Hartholt, Souman Schilderwerken, De Lange Schoenservice, Houthandel Van Gelder, Eduvitalis, Thermagas, Simmer Advies, Van den Berg Installatietechniek, Notariaat Hattem, PEC Zwolle en Administratiekantoor Non Stop.

Giften hebben wij mogen ontvangen van stichting DW Lefeber Memory, Stichting Niemeijer fonds, Gereformeerde kerk De Brug uit Wapenveld, Gereformeerde kerk vrijgemaakt Hattem Centrum en Hattem Noord, Nederlands Gereformeerde kerk Hattem, Christelijk Gereformeerde kerk Hattem, Protestantse Gemeente i.w. St. Andreaskerk Hattem, Baptisten gemeente Veendam en particuliere giften.

Door al deze sponsoren, kerken, stichtingen en particulieren is deze onvergetelijke reis voor ons en vooral voor de Oekraïense kinderen mogelijk gemaakt. Nogmaals hartelijk dank!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.