Terwijl de kinderen in het Arendsnest mogen genieten van de veiligheid en geborgenheid, speelt zich in de politiek van Oekraïne van alles af. Gelukkig dat de kinderen dat niet beseffen. Oekraïne houdt zijn adem in nadat twee patrouilleschepen en een sleepboot door de Russische marine zijn geënterd. Nadat de Russen de Krim hebben geannexeerd, willen ze ook de Zee van Azov beheersen.

Waarop loopt dit uit? Geen mens kan het vertellen. Oekraïne is al vijf jaar in conflict met Rusland, een strijd die ruim tienduizend mensen het leven heeft gekost. Deze oorlogssituatie heeft uiteraard een negatieve weerslag op de economische situatie in het land. Veel ouders kunnen hun kinderen niet de zorg geven die ze nodig hebben. Arendsnest helpt hen in deze nood.

We zijn dankbaar dat God steeds voorziet in de nodige financiën. Dat geld komt niet rechtstreeks uit de hemel vallen, maar is tegelijkertijd wel een gebedsverhoring. Het komt via de mensen die van hun overvloed willen delen. Er zijn sponsors die zich gemotiveerd weten door het voorbeeld van Jezus Christus. Anderen zijn op andere wijze geraakt door de nood van de kinderen. Met elkaar slaan we de handen ineen om het Arendsnest te kunnen blijven voorzien van middelen. Namens kinderen en medewerkers heel hartelijk dank voor u bijdrage.

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.