Nieuws | 26 november 2018
Oplopende spanningen Rusland

Terwijl de kinderen in het Arendsnest mogen genieten van de veiligheid en geborgenheid, speelt zich in de politiek van Oekraïne van alles af. Gelukkig dat de kinderen dat niet beseffen. Oekraïne houdt zijn adem in nadat twee patrouilleschepen en een sleepboot door de Russische marine zijn geënterd. Nadat de Russen de Krim hebben geannexeerd, willen ze ook de Zee van Azov beheersen.

Waarop loopt dit uit? Geen mens kan het vertellen. Oekraïne is al vijf jaar in conflict met Rusland, een strijd die ruim tienduizend mensen het leven heeft gekost. Deze oorlogssituatie heeft uiteraard een negatieve weerslag op de economische situatie in het land. Veel ouders kunnen hun kinderen niet de zorg geven die ze nodig hebben. Arendsnest helpt hen in deze nood.

We zijn dankbaar dat God steeds voorziet in de nodige financiën. Dat geld komt niet rechtstreeks uit de hemel vallen, maar is tegelijkertijd wel een gebedsverhoring. Het komt via de mensen die van hun overvloed willen delen. Er zijn sponsors die zich gemotiveerd weten door het voorbeeld van Jezus Christus. Anderen zijn op andere wijze geraakt door de nood van de kinderen. Met elkaar slaan we de handen ineen om het Arendsnest te kunnen blijven voorzien van middelen. Namens kinderen en medewerkers heel hartelijk dank voor u bijdrage.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.