Nieuws | 27 december 2019

HATTEM – Er zijn meer dan 2.000 kerstkaarten door Stichting Oekraïne Projecten (SOP) in de gemeente Hattem bezorgd. Met de kerstkaartenactie heeft de stichting rond 900 euro weten op te halen. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Arendsnest’.

Voor de kerstdagen hebben de lopers het voor elkaar gekregen om meer dan 2.000 kaarten rond te brengen door geheel Hattem. Vol enthousiasme hebben de lopers in brievenbussen van Hattem een kerstwens mogen bezorgen.

Het is een zeer mooie actie. Door heel Hattem worden kerst- en nieuwjaarswensen bezorgd en met deze kerst- en nieuwjaarswensen wordt ook nog eens geld opgehaald voor Arendsnest. Hierdoor zijn de inwoners van Hattem blij en wordt Arendsnest gesteund.

Arendsnest biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen. Helaas is de situatie in Oekraïne zo dat lang niet alle kinderen een veilig thuis hebben. Zij slapen bij hun alcohol-verslaafde moeder, slechte vrienden of een moeder die prostituee is. Ze leven weliswaar niet 24 uur per dag op straat, maar hebben evenmin een thuis. Arendsnest wil deze kinderen een veilig plek bieden met de christelijke waarden. Lees meer hierover op onze site: www.oekraine-projecten.nl

Ook nu kan er nog geld worden gegeven voor de Arendsnest.

De donatie kan worden gestort op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest’.

Daarnaast zijn we elk jaar op zoek naar nieuwe postbodes, die ons helpen om de kerstkaarten te verspreiden door Hattem. Lijkt u dit leuk om te doen of heeft u andere vragen, dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.