Nieuws | 26 november 2019

Zaterdag 24 november jl. hield Testify to Love haar ontmoetingsdag. Eind november vertrekt eerst Stefan weer naar Oekraïne en later zullen ook Margaretha, Jona en Lydia weer teruggaan.

Vanwege familieomstandigheden zal het afscheid zwaar zijn. Tegelijkertijd lezen we in de nieuwsbrief dat zij ook weer ontzettend uitkijken naar het “thuis” komen om daar iedereen weer te ontmoeten.

Wij wensen hen sterkte en kracht toe in deze periode van afscheid nemen en om thuis weer alles op te pakken.

Wilt u meer weten over dit mooie werk wat Stefan en Margaretha met zoveel anderen in Oekraïne mogen doen, lees hier meer over het project.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.