Nieuws | 02 februari 2024
Oekraïnereis Testify to love

Vanuit Testify to Love zijn er eind januari weer drie mannen, waaronder Stefan, richting Oekraïne gegaan. Ze hebben weer veel kunnen doen voor het revalidatiecentrum en de gezinnen.


Een voorbeeld is het aanleveren van een nieuwe rolstoel. Zie op de foto het verschil met de oude stoel. Uiteraard zijn er ook veel voedselpakketten en benodigdheden uitgedeeld.
Er is hout voor de kachels ingekocht en verspreid en benodigde klussen in het revalidatiecentrum zijn uitgevoerd. Het was weer een zinvolle reis.

 

Rolstoel TTL

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.