Nieuws | 13 april 2022
Nieuwsbrief Testify to Love

Vanuit Testify to Love zijn er diverse giften binnen gekomen en we danken iedereen die een bijdrage heeft gedaan. Met deze giften kunnen we de lokale bevolking in Oekraïne helpen.

Istvan, de dominee van de reformatorische kerk in Vari is een soepbus begonnen met geld vanuit de giften. De situatie is nu, begin april, stabiel, al komen er wel steeds meer vluchtelingen naar Vari toe. Deze mensen zijn vanuit het oosten gevlucht en komen nu naar het westen van Oekraine. De Roma's en bevolking in Vari hebben het met name moeilijk. Voedsel is drie keer zo duur geworden. De soepbus wordt dan ook goed ontvangen door de Roma's en lokale bevolking. 

Lees hier de nieuwsbrief voor meer nieuws vanuit Testify to Love.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.