Nieuws | 09 april 2022
Nieuws uit het Arendsnest

Gelukkig kan de dagopvang in het Arendsnest ondanks de oorlogssituatie nog steeds doorgaan! Op dit moment zijn er twaalf kinderen die de dagopvang bezoeken.

Er is een speciale ruimte voor hen ingericht waar ze hun programma kunnen volgen omdat er vluchtelingen worden opgevangen in de ruimte die normaal gesproken voor de kinderen is. 
Afgelopen week waren er speciale activiteiten voor de kinderen georganiseerd door het Kinder Evangelisatie Programma. Ondanks dat het weer niet helemaal meezat, hebben ze er allemaal van genoten!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.