Nieuws | 29 oktober 2018
Nieuwe druiven trellis en verlichting

Op het terrein van het Arendsnest groeien een aantal druivenplanten welke jaarlijks lekkere druiven geven voor de kinderen en de medewerkers. Deze herfst was één van de grotere bouwkundige projecten het vervangen van de oude en gebroken druiven trellis.

De complete staalconstructie is vervangen. Tegelijk met deze reparatie is ook de buitenverlichting gerepareerd om de veiligheid te vergroten. Mede dankzij uw steun kunnen wij blijvend verbeteringen aanbrengen voor de projecten in de Oekraïne.

Het doel van alle programma’s van “Het Arendsnest” is dat de kinderen een veilige plek hebben bedekt onder de vleugels van Gods liefde.

Help het Arendsnest met een donatie (o.v.v. Arendsnest)

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.