Er zijn al meer dan 1.100 kerstkaarten door Stichting Oekraïne Projecten in de gemeente Hattem bezorgd. De kerstkaarten kunnen nog steeds worden ingeleverd. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project Winterhulp.

Afgelopen weekend zijn meer dan 20 lopers actief geweest om de kerstkaarten in Hattem bezorgd te krijgen. Het was hier en daar wel uitkijken wegens de gladheid. Maar de zon scheen mooi en het was niet erg koud.

Als Stichting Oekraïne Projecten zijn wij erg blij met de grote hoeveelheid kerstkaarten die al zijn ingeleverd. Dit zorgt voor zowel naamsbekendheid als voor een mooie opbrengst. Het geld komt geheel ten goede aan de inwoners in Oekraïne die onder de armoedegrens leven. Stichting Oekraïne Projecten organiseert diverse acties om de kinderen uit de zigeunerkampen te stimuleren om naar school te gaan. Daar krijgen ze les en eten. Hiermee lijden de kinderen geen honger tijdens de winter.

U kunt nog steeds kerstkaarten inleveren tot en met donderdag 21 december. Dit kan bij Evangelische Boekhandel 'De Fontein' (Kerkstraat 32 te Hattem) en Familie Keijl tussen 13:30 en 17:00 (Vliegenstein 16 te Hattem).

Wanneer u gebruik maakt van de kerstkaartenactie, steunt u voor € 0,40 per kaart de zigeunerkinderen en bespaart u € 0,33 per kaart. Verder sponsort de organisatie Werkis € 0,10 per rondgebrachte kerstkaart. Wij hopen boven de 3.000 kerstkaarten uit te komen.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u Stichting Oekraïne Projecten financieel ondersteunen? Dat kan! U kunt uw gift overmaken via de donatieknop (o.v.v. Winterhulp)

Daarnaast zijn we elk jaar op zoek naar nieuwe postbodes, die ons helpen om de kerstkaarten te verspreiden door Hattem. Lijkt u dit leuk om te doen of heeft u andere vragen, dan kunt u mailen naar: secretariaat@oekraine-projecten.nl

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.