Nieuws | 11 december 2017
Kerstpakketten maken voor het Arendsnest?

Liever praktisch bezig dan op zendingsreis? Wij zijn op zoek naar 4 enthousiaste personen die graag praktisch de handen uit de mouwen steken voor straatkinderenproject “Het Arendsnest” in Oekraïne.

Wat ga  je doen? 

Inventariseren
Met het bestuur in Oekraïne overleggen wat er nodig is, in het engels per mail.

Inzamelen
In het najaar een goedereninzamelactie houden. Denk aan kleding, creatieve materialen, nonfood cadeautjes voor het samenstellen van kerstpakketten enz.

Sorteren
Kleding apart van andere goederen, kerstpaketten samenstellen rekening houdend met de gezinssamenstelling.

Inpakken
Alles transport-klaar maken voor verzending bij voorkeur in het voorjaar.

Meer informatie over het Arendsnest in Beregowo vindt je op de projecten pagina van deze site. Meer informatie over de exacte gang van zaken van de inzamelingen tot nu toe is via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. beschikbaar.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.