Help mee! Kerstkaartenactie Oekraïne

Vanwege de lockdown kunnen de kerstkaarten niet meer bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem ingeleverd worden. Gelukkig kan het nog wel bij de familie Keijl. Op maandag 20 en dinsdag 21 december kunt u tussen 9.00 en 16.30 uur uw kerstkaarten nog bij hen inleveren. Het adres is: Vliegenstein 16 in Hattem.

Inmiddels zijn er al meer dan 1500 kaarten ingeleverd, maar er kunnen nog véél meer bij! Er zijn vast nog mensen in uw omgeving die u met een kaartje een hart onder de riem kunt steken in deze lastige tijden. Doet u mee?

Stichting Oekraïne Projecten (SOP) Hattem bezorgt sinds 2008 de kerst­kaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.

Elk jaar is het weer een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project Arendsnest en bespaart uzelf de HELFT aan porto kosten. U betaalt bij ons slechts 45 cent per kaart in plaats van een decemberze­gel van PostNL van 91 cent.  

Bovendien komt de opbrengst ge­heel ten goede aan ons project Arendnest. Arendsnest biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen. Lees meer hierover op onze site: www.oekraine-projecten.nl

Maak uw medebewoner in Hattem gelukkig door een kerstkaartje en maak de kinderen van Oekraïne gelukkig door de bezorging via ons te doen.

Op maandag 20 december en dinsdag 21 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij:

  • Familie Keijl aan de Vliegenstein 16, tussen 9.00 en 16.30 uur

Vanaf woensdag 22 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Doneer! U kunt uw gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van 'Gift Arendsnest'.

Wij hopen ook dit jaar weer op een geslaagde actie. Help ons mee!

 

Kerstkaartenactie SOP 2021

Deel dit op:

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden. 

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.