Kerstkaarten bezorgd in Hattem voor Arendsnest

HATTEM – Er zijn meer dan 2.000 kerstkaarten door Stichting Oekraïne Projecten (SOP) in de gemeente Hattem bezorgd. Met de kerstkaartenactie heeft de stichting rond €1.630 weten op te halen. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Arendsnest’.

Voor de kerstdagen hebben de lopers het voor elkaar gekregen om 2.059 kaarten rond te brengen door geheel Hattem. Vol enthousiasme hebben de lopers in brievenbussen van Hattem een kerstwens mogen bezorgen.

Het is een zeer mooie actie. Door heel Hattem zijn kerst- en nieuwjaarswensen bezorgd en hiermee wordt ook nog eens geld opgehaald voor Arendsnest. Hierdoor zijn de inwoners van Hattem blij en wordt Arendsnest gesteund. Daarnaast willen wij iedereen bedanken voor de extra giften die wij ontvangen hebben. Met 2.059 kaarten hadden wij namelijk  €927 aan opbrengst verwacht, maar door extra giften van €292 en de sponsorbijdrage van  €411 is de totale opbrengst €1.630 geworden.

Arendsnest biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen. Helaas is de situatie in Oekraïne zo dat lang niet alle kinderen een veilig thuis hebben. Zij slapen bij hun alcohol-verslaafde moeder, slechte vrienden of een moeder die prostituee is. Ze leven weliswaar niet 24 uur per dag op straat, maar hebben evenmin een thuis. Arendsnest wil deze kinderen een veilig plek bieden met de christelijke waarden. Lees meer hierover op onze site.

Ook nu kan er nog geld worden gegeven voor de Arendsnest.

De donatie kan worden gestort op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest’.

Daarnaast zijn we elk jaar op zoek naar nieuwe postbodes, die ons helpen om de kerstkaarten te verspreiden door Hattem. Lijkt u dit leuk om te doen of heeft u andere vragen, dan kunt u mailen naar: secretariaat@oekraine-projecten.nl.

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.