Nieuws | 07 november 2023
Kerstkaartenactie 2023

Sinds 2008 bezorgen wij de kerst­kaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie. Elk jaar is het opnieuw een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project voor noodhulp aan Oekraïne en bespaart u aanzienlijk op de portokosten.

Bij ons betaalt u slechts 60 cent per kaart in plaats van de gebruikelijke decemberzegel van PostNL van 96 cent. De volledige opbrengst komt ten goede aan ons project voor noodhulp aan Oekraïne. Met het geld verstrekken wij voedselpakketten, kleding en brandhout aan talloze mensen die zijn getroffen door de oorlog. Meer informatie hierover vindt u op onze website: www.oekraine-projecten.nl.

Vanaf dinsdag 12 december tot en met donderdag 21 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem. Vanaf vrijdag 22 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u toch bijdragen? Doneer! U kunt uw bijdrage overmaken naar NL03 RABO 0325 7748 89, ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem, met de vermelding 'Gift Noodhulp'. Ook kunt u gebruik maken van onderstaande QR-code.

QRcode Noodhulp

We hopen dit jaar opnieuw op een succesvolle actie. Doe met ons mee!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.