Nieuws | 08 februari 2023
José en René naar Nefelejcs

Op 28 januari zijn José (werkgroeplid Testify to Love) en René vertrokken naar Oekraine om naar het revalidatiecentrum Nefelejcs te gaan. Ze zijn er goed aangekomen en hebben ter bemoediging mooie pakketjes kunnen geven aan de medewerkers van het centrum. De tijd vloog voorbij en er was veel te doen. José heeft een aantal kinderen gezien en zelfs nog meegedacht vanuit haar expertise als kinderfysiotherapeut. Al met al was het een mooie reis. In het voorjaar wordt er vanuit TTL opnieuw een bezoekje gebracht aan het revalidatiecentrum. 

 IMG 20230128 WA0002

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.