Nieuws | 31 oktober 2023
Inzamelingsactie voor Oekraïne weer een groot succes!

Op zaterdag 28 oktober vond er weer een grote inzamelingsactie plaats. Deze actie was weer een groot succes! Vanaf 9 uur ’s ochtends werd er voornamelijk kleding en voedsel ingezameld. En er was verse roomboterspeculaas te koop. 

Wederom was de ruimte rondom en in de Ontmoetingskerk de plaats waar de goederen werden ingezameld. Er was een heuse sorteerstraat ingericht, waar de kleding voor vrouwen, mannen en kinderen apart in dozen werd verpakt en gelabeld. Er werd veel gebracht en er was vooraf ook al veel gegeven, zoals door Nog Steeds Leuk uit Hattem. De opbrengst van de inzamelingsactie: 23 pallets vol met voornamelijk kleding.

Ook tijdens deze actie werd er weer roomboterspeculaas verkocht, gemaakt door ‘meesterbakker’ Casper Spannenberg. 300 stuks waren er gemaakt en bijna alles is tijdens deze inzamelingsactie verkocht. De netto opbrengst van de verkoop vermeerderd met diverse giften was zo’n € 1.250,-. Met dit geld wordt voedsel ingekocht, waarmee de vrachtwagen verder wordt gevuld.

De prijs voor een pallet met voedsel is ongeveer € 1.000,-, terwijl er nog zo’n 10 pallets met voedsel in de vrachtwagen passen. Om dit financieel mogelijk te maken worden nog sponsors gezocht. Geven kan via de website: www.oekraine-projecten.nl

Via deze weg wil de organisatie iedereen bedanken voor zijn/haar inzet! Dankzij u als gever en dankzij de vrijwilligers is deze actie weer een groot succes geworden!

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.