Wij bezorgen sinds 2008 de kerstkaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.

Elk jaar is het weer een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u onze projecten en bespaart u zelfs €0,38 (!) per gestuurde kaart.

U betaalt bij ons slechts € 0,40 per kaart in plaats van een decemberzegel van PostNL van € 0,78.

Bovendien komt de opbrengst geheel ten goede aan onze projecten. Maak uw medebewoner in Hattem gelukkig door een kerstkaartje en maak de inwoners van Oekraïne gelukkig door de bezorging via ons te doen.

Vanaf maandag 10 december tot en met vrijdag 21 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem.
Vanaf maandag 10 december tot en met vrijdag 21 december kunt u de kaarten bij familie Keijl aan de Vliegenstein 16 (’s middags tussen 14.00 en 17.00 uur) inleveren.

Vanaf zaterdag 15 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten? Help ons mee om de kerstkaarten rond te brengen (wij hebben lopers nodig!). Het kost u slechts 2 a 3 uur. Lijkt u dit leuk om te doen of heeft u andere vragen, dan kunt u mailen naar: secretariaat@oekraine-projecten.nl.

Of doneer geld. U kunt uw gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van 'Gift Winterhulp Oekraïne'.

Wij hopen ook dit jaar weer op een geslaagde actie. Help ons mee!

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.