Nieuws | 25 december 2017
Goede kerst in het Arendsnest

De kinderen en de begeleiders van het Arendsnest hebben een fijne kerst mogen hebben. Veel kinderen waren aanwezig tijdens deze kerstviering. Het was er erg gezellig en plezierig. De begeleiders hebben er iets moois van gemaakt met spel en een toneelstukje.

In het toneelstukje werd het kerstverhaal op een leuke en begrijpelijke manier aan de kinderen verteld.

We vinden het fijn om te zien hoe de begeleiders van het Arendsnest dit voor de kinderen hebben gedaan. We zien dat de kinderen blij zijn. We realiseren ook dat veel kinderen in Oekraïne niet zo’n mooi kerstfeest hebben gehad en vragen daarvoor ook gebed.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.