De eerste September is in Oekraïne de dag van kennis en de start van een nieuw schooljaar. Ook dit jaar heeft het Arendsnest, zoals gebruikelijk, een schoolpakket samengesteld voor de kinderen van het straatkinderenproject.

Elk jaar is het een groot probleem voor veel ouders om de schoolbenodigdheden aan te schaffen, vooral in de grotere gezinnen. De kosten voor één school "starterspakket" staan ongeveer gelijk aan een maandsalaris van de armste families. De medewerkers hebben dit jaar 50 pakketten kunnen samenstellen, één voor elk kind dat het dagprogramma van het Arendsnest bijwoont.

De kinderen van de 24-uurs opvang hebben een uitgebreider pakket ontvangen van schoolspullen én schoolkleding omdat de families van deze kinderen in crisis verkeren. De kinderen en ouders waren erg dankbaar met deze hulp.

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.