Nieuws | 03 september 2018
Dag van kennis

De eerste September is in Oekraïne de dag van kennis en de start van een nieuw schooljaar. Ook dit jaar heeft het Arendsnest, zoals gebruikelijk, een schoolpakket samengesteld voor de kinderen van het straatkinderenproject.

Elk jaar is het een groot probleem voor veel ouders om de schoolbenodigdheden aan te schaffen, vooral in de grotere gezinnen. De kosten voor één school "starterspakket" staan ongeveer gelijk aan een maandsalaris van de armste families. De medewerkers hebben dit jaar 50 pakketten kunnen samenstellen, één voor elk kind dat het dagprogramma van het Arendsnest bijwoont.

De kinderen van de 24-uurs opvang hebben een uitgebreider pakket ontvangen van schoolspullen én schoolkleding omdat de families van deze kinderen in crisis verkeren. De kinderen en ouders waren erg dankbaar met deze hulp.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.