Nieuws | 14 mei 2018
Bezoek aan het Arendsnest

Het gaat goed met het straatkinderenproject Arendsnest. Dat heb ik kunnen constateren tijdens een bezoek eind april. Dankzij ruimhartige steun vanuit Nederland kon een en ander in de beide woningen worden vernieuwd.

Het ziet er allemaal fris en schoon uit. En wat nog belangrijker is: de kinderen lopen er netjes bij en maken een ontspannen indruk. Met enkele wat oudere kinderen kon ik een praatje maken in hun eigen taal.

Naar de mens gesproken is dit te danken aan de inzet van de directrice Ira samen met Andrea en Sanyi. Elke dag zijn ze er voor de kinderen en zoeken ze naar beste zorg voor hen. Om vol te houden putten ze kracht uit de liefde van God. Laten we niet vergeten hen en de andere werkers in onze gebeden te gedenken. Samen met de kinderen die aan hun zorgen zijn toevertrouwd.

Lucius de Graaff,
ambassadeur Arendsnest

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.