Het gaat goed met het straatkinderenproject Arendsnest. Dat heb ik kunnen constateren tijdens een bezoek eind april. Dankzij ruimhartige steun vanuit Nederland kon een en ander in de beide woningen worden vernieuwd.

Het ziet er allemaal fris en schoon uit. En wat nog belangrijker is: de kinderen lopen er netjes bij en maken een ontspannen indruk. Met enkele wat oudere kinderen kon ik een praatje maken in hun eigen taal.

Naar de mens gesproken is dit te danken aan de inzet van de directrice Ira samen met Andrea en Sanyi. Elke dag zijn ze er voor de kinderen en zoeken ze naar beste zorg voor hen. Om vol te houden putten ze kracht uit de liefde van God. Laten we niet vergeten hen en de andere werkers in onze gebeden te gedenken. Samen met de kinderen die aan hun zorgen zijn toevertrouwd.

Lucius de Graaff,
ambassadeur Arendsnest

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je te bidden voor het straatkinderen project Arendsnest. De armoede in Oekraïne neemt eerder toe dan af, daarom wordt het voor veel ouders nog moeilijker om voor hun kinderen te zorgen. Dat vraagt des te meer inspanning van het Arendsnest om een deel (of het geheel) van de zorg over te nemen.
Bid ook voor de werkers in het Arendsnest, zij doen tenslotte het echte werk.

Online donatie

paymentmethod_imagepaymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.