Op woensdag 25 april zijn Flora, haar moeder, Silvester en Lucius voor een kort bezoek naar Beregovo gereisd. Het hoofddoel van hun reis was het bemoedigen van de werkers in het Arendsnest.

De medewerkers zetten zich geweldig in voor de aan hun zorgen toevertrouwde kinderen. Het is geen eenvoudig werk want de kinderen hebben meestal een complexe achtergrond. Armoede en alcoholisme spelen daarin een grote rol.

De zorg voor de kinderen vraagt veel energie. Niet alleen lichamelijk maar zeker ook mentaal. Vandaar dat directrice Ira en de medewerkers Andrea en Sanyi een ‘pastoraal’ bezoek hebben ontvangen. We hebben daarbij de Bijbel geopend en voor hen gebeden. En dat is door hen zeer op prijs gesteld.

Ook hebben we op zaterdag met een elkaar een uitstapje gemaakt naar de bergen. Ira kon niet mee omdat ze net weer oma was geworden en voor moeder en kind moest zorgen. Het is een mooie bemoedigingsreis geworden waardoor de banden weer zijn verstevigd en nieuwe contacten zijn gelegd.

Deel dit op:

Wilt je ons werk ondersteunen met gebed?

Wij vragen je gebed voor de school op het zigeunerkamp in Pavshyno. Bid dat de lokale Oekraïnse overheid deze school als officiële school gaat erkennen. Bij een officiële school kunnen de leerlingen doorstromen en komen er gecertificeerde, door de overheid betaalde leerkrachten voor de klas.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.