Nieuws | 07 mei 2018
Bemoedigingsreis

Op woensdag 25 april zijn Flora, haar moeder, Silvester en Lucius voor een kort bezoek naar Beregovo gereisd. Het hoofddoel van hun reis was het bemoedigen van de werkers in het Arendsnest.

De medewerkers zetten zich geweldig in voor de aan hun zorgen toevertrouwde kinderen. Het is geen eenvoudig werk want de kinderen hebben meestal een complexe achtergrond. Armoede en alcoholisme spelen daarin een grote rol.

De zorg voor de kinderen vraagt veel energie. Niet alleen lichamelijk maar zeker ook mentaal. Vandaar dat directrice Ira en de medewerkers Andrea en Sanyi een ‘pastoraal’ bezoek hebben ontvangen. We hebben daarbij de Bijbel geopend en voor hen gebeden. En dat is door hen zeer op prijs gesteld.

Ook hebben we op zaterdag met een elkaar een uitstapje gemaakt naar de bergen. Ira kon niet mee omdat ze net weer oma was geworden en voor moeder en kind moest zorgen. Het is een mooie bemoedigingsreis geworden waardoor de banden weer zijn verstevigd en nieuwe contacten zijn gelegd.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.