Nieuws | 17 januari 2023
Assen naar Oekraïne

Op vrijdag 13 januari vertrokken vijf Assenaren 's morgens heel vroeg met een busje vol met spullen richting Oekraïne. De reis verliep met enige hindernissen, maar ondertussen zijn ze op de plaats van bestemming aangekomen en zijn ze al druk in de weer met het uitdelen van voedsel en andere spullen. 
Klik hier om het verslag van gisteren te lezen.
Als je op de website bent, kun je ook verder klikken naar de verslagen van de vorige dagen waarin je kunt lezen waarom de reis met de nodige hindernissen verliep.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.