Nieuws | 01 maart 2023
Oogoperatie voor meisje in het Arendsnest

In het Arendsnest worden ook kinderen met medische problemen geholpen als de ouders dit zelf niet kunnen betalen. Zo was er een meisje met een oogprobleem, ze had een verkeerde uitlijning van de oogas.

Een operatie hiervoor was noodzakelijk, maar in verband met de oorlog was dit tot nu toe niet gelukt. Gelukkig is ze vorige maand geopereerd en de operatie is goed geslaagd. Waarschijnlijk zal er nog wel verdere behandeling nodig zijn, maar we zijn dankbaar dat ze in ieder geval een succesvolle operatie mocht hebben.

Wilt u ons werk ondersteunen met gebed?

Op dit moment roepen wij iedereen om op te bidden voor de situatie in Oekraïne. Bidt u met ons mee voor veiligheid en rust voor de Oekraïense inwoners, wijsheid voor de wereldleiders om de juiste beslissingen te nemen en om inkeer van de Russische leiders?

Wij vragen u ook om te bidden voor wijsheid voor ons als stichting. Dat we duidelijkheid mogen krijgen wanneer, waar en hoe we hulp kunnen bieden en dat we daarvoor klaar mogen staan als dat nodig is. Bidt u ook voor de vrijwilligers die af en toe afreizen naar Oekraïne om ter plekke hulp te bieden.

Online donatie

paymentmethod_image paymentmethod_image

Omdat we een ANBI status hebben is je bijdrage aftrekbaar bij de Belastindienst.