Informatie

Stichting Oekraïne Projecten ondersteunt het werk van ds. Sándor Kóvacs en zijn medewerkers in de Sub Karpaten van Oekraïne, dit gebied ligt vlak over de grens van Hongarije. Het werk van ds. Sándor Kóvacs en zijn medewerkers is met name gericht op hulpbehoeftigen zoals zigeuners en de armste Hongaren en Oekraïners in dit gebied. Deze hulpverlening is zowel materieel als geestelijk met als primaire doel mensen bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus. Dit heeft onze doelstellingen bepaald.

Oekraïne Projecten is als stichting aangemeld bij de kamer van koophandel in Zwolle en heeft een ANBI-status. Het dagelijks bestuur van Oekraïne Projecten is gevestigd in Hattem. Stichting Oekraïne Projecten heeft werkgroepen in Hattem, Zwolle en sinds 2013 ook een werkgroep in Assen en sinds 2015 ook in Winsum.

Nieuwsbrief:
Circa 2 keer per jaar brengt stichting Oekraïne Projecten een nieuwsbrief uit. Indien u graag op de hoogte gehouden wilt worden van de projecten die de stichting onderneemt, stuur dan een e-mail naar secretariaat@oekraine-projecten.nl. U wordt dan opgenomen in de mailinglist.