Kerstkaartenactie Hattem weer van start!

HATTEM – Elk jaar organiseert Stichting Oekraïne Projecten (SOP) de kaartenactie. Vorig jaar was dit een groot succes. Wij hebben ongeveer 2.700 kaarten mogen rondbrengen in Hattem. Dit heeft ons een bedrag opgeleverd van ongeveer 1.400 euro. Dit geld is besteed aan de allerarmste in Oekraïne. Van het geld is eten gekocht, zodat de koude wintermaanden overleefd konden worden.

Ook dit jaar organiseren wij de kerstkaartenactie en brengen wij graag de kerstkaarten voor u rond, die geadresseerd zijn aan mensen in de gemeente Hattem. Hiermee ondersteunt u onze projecten.

U betaalt slechts 40 cent per kaart, dit scheelt 25 cent vergeleken met een decemberzegel. Verder sponsort Alfa accountants en adviseurs 10 cent per rondgebrachte kerstkaart. Iedere kerstkaart levert dus 50 cent op! Dit gehele bedrag gaat naar onze projecten in Oekraïne.

Wilt u ons helpen en een geliefd iemand in Hattem een (kerst)kaartje sturen? Of stuurt u in de onderstaande periode post in de gemeente Hattem? Lever uw kaartje of uw post dan in:

– vanaf donderdag 8 december tot en met 22 december bij Evangelische Boekenhandel “De Fontein” (Kerkstraat 32)
– vanaf dinsdag 13 december tot en met 22 december bij familie Keijl tussen 14:00 en 17:00 (aan de Vliegenstein 16)

Vanaf zaterdag 17 december zullen de eerste kaarten rondgebracht worden.