Help Oekraïne echt door te geven

Aankondiging SOP reis naar ArendsnestHet referendum over het handelsverdrag met Oekraïne was deze week veel in het nieuws. Of u nu tégen, vóór of helemaal niet gestemd heeft, het maakt niet uit, want u kunt via ons daadwerkelijk een steentje bijdragen aan de opbouw van de Oekraïense samenleving!

Volgende maand bezoekt een aantal bestuursleden het project het Arendsnest. Een uniek project voor straatkinderen in Beregowo in Oekraïne, opgezet vanuit Nederland. Het wordt nu gerund door de Oekraïners zelf. Dit project bewijst dat hulpverlening helpt en dat wij (vanuit onze bevoorrechte positie) écht verschil kunnen maken. Het geeft een toekomst aan voorheen lijmsnuivende kinderen. Bij dreigende sluiting door tekorten en afbouw van steun, hebben wij als SOP gezegd: wíj gaan jullie helpen met raad en daad en laten jullie niet in de kou staan.

In mei bezoekt een delegatie van het bestuur het project en wordt het officieel geadopteerd. Voor de adoptie is financiële steun onmisbaar. Steun ons door uw bijdrage te storten naar: IBAN NL03 RABO 0325 7748 89 t.n.v. Stichting Oekraïne Projecten Hattem.